|
|
|||||||
Рассказывать его надо исключительно на украинском языке: пиймав якто чоловик золоту рыбку, а вона йому мовить по людськы: -Видпусты мэнэ, я твои тры самых завитных бажання сповню........ думав-думав чоловик, та й кажэ: - Ты знаишь, рыбка..... нехай оти китайци побижуть до миста Гамбургу и всэ там розибъють....... выконала це бажання, та й пытае - Загадуй другэ свое самэ завитнэ бажання! думав-думав чоловик, та й кажэ: - Ты знаишь, рыбка..... нехай оти китайци побижуть до миста Гамбургу и всэ там розибъють так, шобы камня на камни не осталося........ выконала це бажання, та й пытае - Загадуй останнэ свое самэ завитнэ бажання! довго думав чоловик, та й кажэ: - Ты знаишь, рыбка..... нехай оти китайци побижуть до миста Гамбургу и розибъють його так, шобы тильки пыл по витру пишла и ровнэ мисце осталося.......... выконала рыбка останнэ бажання........ выдпустыв йийи чоловик у морэ, а вона вынырюе, та й пытае: - Слухай, чоловичэ! А чого тоби ти китайци здалыся и той Гамбург??? - Та ты знайишь, рыбка, я нэ знаю ни китайцив, ни миста Гамбургу..........ЗАТО КИТАЙЦИ ПО МОСКАЛЯХ: ТУДЫ-СЮДЫ.....ТУДЫ-СЮДЫ...ТУДЫ-СЮДы........ |